Archiv 2013

Česká premiéra Porsche 911 Turbo a Turbo S na závodním okruhu v Brně

Společnost Porsche Inter Auto představila dne 22. října českým zákazníkům novou generaci nejrychlejšího modelu Porsche 911 v provedení Turbo a Turbo S exkluzivně na Masarykově okruhu v Brně. Hosté měli jedinečnou příležitost testovat tyto sportovní vozy za doprovodu profesionálních instruktorů Porsche Driving School přímo na závodní dráze. V autorizovaných Porsche Centrech v Praze a Brně jsou modely Porsche 911 Turbo a Turbo S v prodeji již od září letošního roku.

„Exkluzivní představení technologického a dynamického vrcholu řady 911, nové generace Turbo a Turbo S, na závodním okruhu, považujeme na základě nadšení a spokojenosti našich hostů za velice úspěšné,“ říká Mgr. Christian Lang, generální ředitel Porsche Inter Auto CZ. „Těší nás, že od zahájení prodeje těchto sportovních modelů v našich Porsche Centrech evidujeme již první objednávky a po dnešní prezentaci očekáváme další,“ dodává Lang.

Součástí prezentace nových modelů na Masarykově okruhu v Brně bylo testování vozů pod taktovkou profesionálních instruktorů Porsche Driving School. Hlavním bodem programu byly jízdy na závodní trati s modely Turbo a Turbo S, které dosahují rychlosti až 318 km/h. Při slalomu byly testovány dokonalé jízdní vlastnosti vozů a při disciplíně „launch control“ měli hosté jedinečnou šanci poznat na vlastní kůži zrychlení vozů z nuly na 100 km/h za 3,2 s (Turbo S za 3,1 s).

Dvojici vrcholných modelů řady 911 rozšíří také nově příchozí kabriolety. Porsche 911 Turbo Cabriolet a Cabriolet S, které spojují mimořádnou dynamiku, výkonnost a efektivnost. Ty budou v autorizovaných Porsche Centrech v Praze i Brně v prodeji již od prosince letošního roku.

Porsche 911 Turbo je dostupné za cenu 4 448 000 včetně DPH a cena modelu Turbo S je stanovena na 5 353 000 včetně DPH. Model Porsche 911 Turbo Cabriolet bude od prosince 2013 v prodeji za 4 786 000 včetně DPH a Turbo S Cabriolet bude k dostání za 5 700 000 včetně DPH.

24.10.2013